EN deltaprint header
printen display bij Deltaprint
3D print in karton bij Deltaprint

EN Deltaprint

EN Verpakking en productpresentatie op maat van jouw wensen

EN Deltaprint uit Bavikhove verrast jou en je klanten met originele verpakkings- en opvallende presentatie-oplossingen op maat. Dankzij onze expertise in kartonnage zorgen wij ervoor dat uw verpakking geen lege doos is. Displays en POS-materiaal steken we in flitsend jasje om uw producten te laten stralen.

ebn

Waarom kiezen voor Deltaprint?

Expert in verpakking

Al meer dan 10 jaar vervaardigt ons zusterbedrijf Deltabox kartonverpakkingen in grote oplages, voornamelijk voor land- en tuinbouw. Dankzij die kennis en expertise kunnen we u steeds van dienst zijn met professioneel advies en geven we graag antwoord op uw vragen.  

Flexibel als ons materiaal

Onze kleinschaligheid maakt dat wij heel snel kunnen handelen. We nemen het heft in handen om u de meest geschikte oplossing voor te stellen tegen een correcte prijs. We willen samen met onze klanten groeien en streven naar een constructieve samenwerking op lange termijn.

Transparantie troef

Gemaakte afspraken nakomen is voor ons heilig. Zowel in planning als in uitvoering gaan we tot het uiterste om uw wensen waar te maken. En zijn er onvoorziene omstandigheden die onze beloftes onmogelijk maken, dan laten we dit weten. Een open en eerlijke communicatie staat steeds voorop.

Deltaprint picture